Att försöka säga upp ett BBB-abonnemang

Bredbandsbolaget är så inkompetenta att det nästan är brottsligt. För två veckor sedan skickade jag in en skriftlig uppsägning av mitt BBB-ADSL-abonnemang på ett förtryckt formulär som de skickat mig. I fredags fick jag ett brev där de berättade att mitt abonnemang kommer få sänkt pris, vilket inte är precis den bekräftelse man förväntar sig så idag ringde jag dem och fick naturligtvis veta att de inte registrerat min uppsägning alls. Hade jag inte ringt så hade jag suttit med ytterligare en månadsavgift på 400 kronor. Jag har svårt att tro att Posten tappat bort den så var finns den då? Kan det vara så att de håller på alla uppsägningar som kommer in i slutet på månaden för att tvinga folk betala en extra månad? Det är väldigt svårt att tro, men brev försvinner ju vanligtvis inte av sig själva.

Comments