CDON.COM - källarföretag?

I början av december beställde jag en lite ovanlig CD-skiva från CDON.COM för att ge bort som julklapp. CDON.COM var den enda av de postorderföretag jag tittade på som påstod sig kunna leverera direkt så jag beställde därifrån och la till lite andra småsaker som jag ändå ville ha. Efter en vecka kom allt utom CD-skivan. Redan det borde väl varit en varning om att jag blivit lurad, men jag gav inte upp utan skickade påminnelser till dem och de svarade flera gånger under december, januari och februari att den var på väg från deras leverantör. Idag när jag skulle skicka en ny påminnelse så var ordern på skivan "annulerad". Snacka om att jag blev lite förvånad.

Efter lite letande på deras hemsida så hittade jag en artikel som sa att de ibland annulerade order som de inte klarade av att leverera men att de i så fall meddelade kunden. Jag har dubbelkollat min mail, inklusive mina spamkataloger och jag har inte fått något meddelande från dem. Det går inte att se hur länge sedan de gjorde anulleringen så kanske det kommer ett mail så småningom, men jag skulle inte hålla andan.

Man får en svag misstanke om att de hade skivan i sitt sortiment bara för syns skull och att de aldrig någonsin planerade att leverera den. Jag har sett efter på internationella sajter som t.ex. Amazon och skivan går att få tag på den vägen och CDON.COM borde ha ännu fler kanaler att köpa från, men resultatet för dem blev att jag köpte fler prylar och de tjänade pengar. Nu lär ju inte det hända igen och kanske kan den här varningen rädda andra från att göra samma misstag. Köp inte udda skivor från CDON.COM ens om de påstår sig kunna leverera direkt.

Comments