Vistas "Complete" PC Restore

Jag har senaste tre veckorna försökt få ordning på en ny dator med Windows Vista Ultimate och har upptäckt betydligt fler problem med Vista än jag hade befarat.

"Complete PC Backup"/"Complete PC Restore" visade sig t.ex. dels kräva en omaktivering med telefon, men även att man gjort en parallell backup av sin dator för speciellt "komplett" var inte återställningen. Jag blev av med några dussin inspelade tv-program t.ex.

Jag fasar över vad mer som kan ha försvunnit. TV-programmen kan jag leva utan även om det irriterar en del, men om det försvunnit något viktigt dokument som jag inte har en separat backup av så blir jag ledsen.

Det var inte heller lätt att få programmet att köra eftersom när jag gjorde backuppen av min systemdisk så hade jag även en annan disk installerad och återställningsprogrammet kräver att man har lika många diskar som innan oavsett om de används eller inte.

Comments