Valkyria Chronicles

Jag har precis spelat ett spel från början hela vägen till slutet och det är inte vanligt. Vanligtvis har jag stort nöje av spel en stor del av vägen men blir distraherad eller tappar intresset. I bästa fall har jag förfallit till en guide för att snabbt ta mig till slutsekvensen, men inte så den här gången. Spelet, mitt enda spel på PS3, är Valkyria Chronicles, ett RPG-äventyr-turn-based-strategi-action, med många filmsekvenser och en bra story. Grafiken verkade till en början väldigt enkel och är i serietidningsstil, men ju mer jag spelade desto mer insåg jag hur utomordentligt välgjord den var. Allt var bara helt rätt.

Nu återstår bara att spela om spelet (man får behålla sina levlar och vapen, yay!) och göra alla avsnitt med bättre (helst bästa) betyg, forska fram de bästa vapnen i spelet, och kanske köpa till extraavsnitten som jag nu såg har getts ut.

Comments