The Guild

Senaste dagarna har jag grävt runt på nätet för att hitta allt som Felicia Day & co har gjort och undrat hur jag kunnat missa det. De gör "sitcom" för nätet. Korta enkla avsnitt med relativ låg budget, men å så roligt. Nu har de verkligen slagit igenom och får väl betalt för det de gör men det som är extra roligt är att de har gjort det mesta ur egen ficka, bara för att de hade en idé och talang nog att genomföra den.

Så, länkar där man kan se avsnitten:

The Guild, om MMORPG-spelare: http://www.watchtheguild.com/

Första avsnittet i säsong 3 kommer snart (tisdag!) och inför det har de släppt en musikvideo som är otroligt skoj: The Guild - Do You Wanna Date My Avatar.

Därifrån kan man gå vidare till Dr. Horrible's Sing-Along Blog, en musikalisk komedi med idel kända skådespelare (i alla fall om man tittar på den sorts TV som jag ser på). Den finns inte streamad från den siten om man är utanför USA, men kolla på youtube där någon lagt upp den (3 akter, 2-3 delar vardera). IMDB har den på 9.0 i betyg just nu, så du kommer inte vara ensam att älska den.

Om man behöver mer skratt efter det, så har vi The Legend of Neil, om en man som råkar sugas in i spelet Legend of Zelda.

Comments